jack&jay
YRITYSESITTELY


Viihdepalvelut Jack & Jay Oy on vuonna 1997 perustettu yritys. J & J on vuosien varrella laajentunut monipuoliseksi ohjelmistojen, äänen sekä valaistuspalvelujen tuottajaksi.

Yrityksemme on erityisesti panostanut alusta alkaen erilaisten tilaisuuksien valosomistuksien suunnitteluun ja toteutukseen.
Luomme tunnelmavalaistuksen, äänentoiston sekä ohjelman esim. vip-tilaisuuksiin, illanviettoihin ja yritysten avajaisiin.

Tanssiorkesterimme ovat olleet suosittuja varsinkin häiden sekä syntymäpäivien viihdyttäjinä. Osa heistä on myös televisiosta tuttuja kasvoja.
Varsinaisen bändipuolen tarjontaan on voinut tutustua mm. HeartRock –tapahtumissa paikallisessa Rock Cafe baarissa, jossa Varkauden Bändiklubi toimii yhteistyökumppaninamme.

Ohjelmistotarjontamme kattaa koko Suomen. Olemme järjestäneet asiakkaillemme avajaisia sekä vip-tilaisuuksia mm. Vantaalla, Imatralla, Lappeenrannassa, Kuopiossa, Lahdessa ja jopa Rovaniemellä saakka.

Pyrkimyksemme on ollut palvella asiakasta yksilöllisesti, huomioon ottaen kaikki pienimmätkin toiveet, ammattitaidolla, luottamuksella ja rehellisyydellä.

Yhteystiedot:
Viihdepalvelut Jack & Jay Oy
Kanervakuja 1, 78850 Varkaus
Jarkko p. 0400 743 945 tai Janne p. 0400 180 545
email: jarkko.kolehmainen[ät]gmail.com

Takaisin pääsivulle